Centralvallen
26 februari 2022
13:00

Referat: Kungsörs BK - Fagersta Södra IK

Abdi målskytt när södra spelade 2-2 mot Kungsör . Södra spelade första träningsmatchen för säsongen på lördagen på bortaplan mot Kungsör . Södra tog tag i taktpinnen direkt och hade ett stort bollinnehav utan att skapa några farliga målchanser utan halvleken slutar 0-0 där lagen hade ett par lägen var . Andra halvlek är som den första där Södra rullar boll och Kungsör satsar på snabba omställningar . Södra bränner en straff innan 1-0 målet kommer efter ett självmål. 2-0 till Södra kommer genom Abdi Abshir som prickskjuter in bollen i bortre hörnet . Södra fortsätter att skapa chanser och närmast var George Minassian som träffar ribban . Södra har full koll på matchen tills det är 10 min kvar då gör hemmalaget 2 mål varav 1 på straff . Matchen slutar 2-2 . Det här var en match där Södra testade en hel del unga spelare och dem gjorde det riktigt bra . David Lundqvist född 05 gjorde sin första match i målet och gjorde det bra . Även Akram Monsoura och och Ali Baset Haidari visade att man vill vara med och fajtas om speltid i A-laget .
Nästa match för Södra är mot div 3 laget köping på lördag även den på bortaplan .